TATTIFY

  • 14.10.2016 - 11:28

God morgen

Guuud som jeg har lyst på tatovering, mens jeg scroller om morningen på insta popper det opp tattoo inspirasjon over alt! Ikke nok med at broren min er tattoo artist, måjeg snart få meg en. Har pratet litt med han om ting jeg har lyst på og vist han forskjellige ting. Om jeg først skal ta en vil jeg ha noe spesielt.

Mens jeg surfet på internett kom jeg plutselig over tattify.com som lager sånne fake tatoveringer. De er utrolig fine og ganske greit å prøve om du skal finne ut hvor du vil ha din ekte tattoo osv. De varer ikke så lenge, men kommer helt an på hvor mye du "sliter" på de. Man kan kjøpe via ebay og da kan du velge forskjellige pakker med ca 20 tattoos for under 100kr. Burde prøves.

 

From brunette to silver

  • 22.09.2016 - 14:46

Mange spør meg hvordan jeg får håret mitt så kaldt. Jeg har vært hos frisør og bleket med Olaplex. Så tonet de håret mitt til den sølv/grå fargen. Ja det er en krevende farge å opprettholde, men det skal ikke mye til. Bare litt tålmodighet. Jeg tenkte å vise dere "min hår rutine" for hvordan jeg holder på fargen. 

Hvis du har naturlig blondt hår og har tidligere farget håret i en annen farge, bruk en renseshampo for å få ut alt av resterende farger og gul toner. Denne bruker ikke jeg lenger. Ikke bruk denne etter at håret ditt er farget slik du vil det skal være. 

Jeg har tidligere brukt lilla shampoen fra Fudge, det er kanskje den sterkeste og den beste du kan få tak i. Ikke veldig dyr er den heller. Nå tester jeg ut Bed Head sin Dumb Blonde serie. Den er god, men jeg merker at den må sitte i håret litt lenger. 

Når jeg skal føne håret bruker jeg alltid en varmebeskyttende spray. Den fra Bed head er også lilla så den gir også god effekt for fargen. 

Av og til kan håret bli for varmt igjen, da er det lurt å bruke en kur. Jeg bruker en mini color refresh fra Maria Nila i fargen "Pearl silver 0.20". Den inneholder fargepigment som på en rask og enkel måte frisker opp hårfargen. Den får du i forskjellige farger. Her er produktene jeg har for etterbehandlingsfasen som kommer etterpå. Dette er ikke et "must" men for meg som var brunette, har håret mitt blitt veldig skadet. Derfor er det veldig viktig å ta vare på håret etter en så sterk blekingsprosess. Keratin proteiner er veldig viktig å gi håret for fuktigheten sin skyld. 

1. Varmebeskyttelse   2. Behandlings olje som brukes helt tilslutt. 3. Gjenoppbyggende hårmaske 4. Keratin hårmaske 5.Beskyttelse spray som også gir glans til håret. 

MoroccanOil og Gorgeous London er disse produktene fra.Jeg bruker ikke alle disse produktene på engang. Dette er ingen sponsing, men en anbefaling av de produktene som jeg synes funker godt. Det er greit å vite hva som duger når det er så mange valgmuligheter. Produktene er også anbefalt av enkelte frisører.
 

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits