hits

LA

  • 22.01.2018 - 17:32

Jeg lurte på om noen av dere ha vært i LA før? Jeg skal dit i sommer for tredje gang og lurte på om dere har tips eller råd til hva man burde se. Jeg har veldig lyst til å oppdage nye steder i byen og prøve ut noe digg mat. 

Jeg har funnet en del steder jeg gleder meg til å ta bilder av, kanskje dere vet om noen locations som skiller seg litt ut?

Skal sies at LA er en ganske stor by med mange forskjellige bydeler og miljø. 

Hva skal jeg i sommer?

  • 29.06.2017 - 15:53

Nå som det er ferie og sommer for oss mange studenter så er jeg veldig interessert i og høre dine planer. Skal du et spesielt sted eller er det en favoritt plass du elsker å være. Kanskje du har noen anbefalinger for hvor man kan reise og hva man kan gjøre. Jeg vil gjerne høre.Jeg er en ganske så spontan person og hadde egentlig ikke planlagt å reise noe særlig i sommer, men så ble det litt alikevel. Jeg har ikke lagt planer hele sommeren, fordi jeg også skal jobbe litt, men det er noe jeg bare gleder meg så utrolig mye til.

 

Barcelona

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker den byen her. Den har alt. Byliv, strand, shopping og u name it. Jeg skal reise ned med familien en tur som har leid en leilighet der nede i litt over 10 dager og jeg skal ha med meg Stine. Dette er vel femte gang jeg reiser hit og jeg blir aldri lei.
 

 

Tomorrowland - Belgia

Ok folkens, jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte å få tak i billetter. Tomorrowland er et av verdens største musikkfestivaler. Jeg og noen friends har alltid hatt lyst til å dra hit men vi har aldri hatt tid til å følge med på billettene. Det er litt styr og man må registrere seg for å i det hele tatt kunne kjøpe billetter, også er det vel 2-3 ganger billettene blir sluppet i forskjellige omganger. Rundt 180 0000 billetter blir utsolgt på under 30min og min lykke kom ikke igjennom her. Etter noen uker fikk jeg mail om at jeg hadde rykket frem i køen for de billettene som hadde blitt avbestilt osv og jeg ble veldig sjokkert. Her fikk jeg kjøpe maks 4 billetter, og det gjorde jeg selvførgelig, så nå er gjengen ganske klar for å si det sånn. Jeg gleder meg masse. Jeg kan gjerne skrive et lengre innlegg hvis dere har noe spørsmål angående turen min hit i forhold til transport, opphold og pris osv.Tomorrowland 2012 Day 3


Amsterdam

Etter festivalen i belgia så tar det ca 2 timer bare med tog til Amster. Derfor foreslo jeg at vi kunne ta fly hjem derfra isteden. Har aldri vært der og har alltid hatt veldig lyst til å se denne byen så det blir gøy. 

 

Findings festivalen

Var her i fjor og når man bor i Oslo så er det alltid gøy å være med.

 

Bucket list

  • 11.10.2016 - 10:56

1. Oppleve jul og nyttår i New York
2. Se nordlys
3. Tomorrowland festivalen
4. Bo i utlandet en periode. 
5. Dra til Rio og se på karneval Mardi Gras
6. Gå under en blomster tunnel i Japan. 
7. Designe noe, lage et eget blad/magasin
8. Dra på safari. 
9. Sove på et hotel under vann
10. Ri på stranden.
11. Ha et walk-in closet
12. Holde en løveunge.
13. Skrive et brev til meg selv og åpne det om 10 år. 
14. Dra på et Victorias Secret fashion show. 
15. Dra til Las Vegas med mine beste venninner. 
16. Hoppe i fallskjerm eller luftballong i Cape Town

 

DU HAR GODT AV EGNE TRADISJONER

  • 10.08.2016 - 03:30

For 5-gang er det tid for London. I Høst/Vinter sesongen er det en tradisjon, hvor jeg og venner drar til London for å få en perfekt start på det nye året. Selvførgelig skal vi ikke glemme selveste Januarsalget. Gale kvinner som brenner etter å bruke opp de siste kronene. Vi snakker langhelg. Jeg tror alle har litt godt av å lage sine egne tradisjon som man holder hvert år, så har man noe å se fram til. Er veldig deilig at London ikke er så langt unna, Ryanair har jo veldig billige billetter.


Har du vært i London?
 

BARE VÆRT HJEMME I FERIEN, MEN JEG SKAL IKKE KLAGE

  • 05.08.2016 - 17:03

I Sommeren har jeg bare vært hjemme i Oslo og en liten tur på hytta, men jeg skal ikke klage.

Så klart man blir litt sjalu når man ser alle disse bildene av folk som ligger på stranda, med herlige temperaturer og palmer så langt øyet kan se. Jeg elsker å reise og jeg er en svært spontan person. Selvom jeg ikke har vært på noen reiser i hele sommer så skal jeg ikke klage! Jeg har reist utrolig mye før i år og mange av reisene av vært veldig tilfeldig. Grunnen til at jeg faktisk har hatt muligheten til å reise så mye er fordi jeg har sluppet å betale for oppholdet. Jeg har vært heldig å bo hos venner som har hus/hytte i utlandet. I sommer har jeg prioritert flytting og brukt min tid på å tilpasse meg mitt nye hjem.

Her er en liste over hvor jeg har reiste i år:

OKTOBER: RHODOS

DESEMBER: SINGAPORE & BALI

JANUAR: LONDON

MARS: ALICANTE / SPANIA

APRIL: SICILIA / ITALIA

SEPTEMBER: LONDON (en liten helgetur er bestilt)  

 

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no