hits

TATTIFY

  • 14.10.2016 - 11:28

God morgen

Guuud som jeg har lyst på tatovering, mens jeg scroller om morningen på insta popper det opp tattoo inspirasjon over alt! Ikke nok med at broren min er tattoo artist, måjeg snart få meg en. Har pratet litt med han om ting jeg har lyst på og vist han forskjellige ting. Om jeg først skal ta en vil jeg ha noe spesielt.

Mens jeg surfet på internett kom jeg plutselig over tattify.com som lager sånne fake tatoveringer. De er utrolig fine og ganske greit å prøve om du skal finne ut hvor du vil ha din ekte tattoo osv. De varer ikke så lenge, men kommer helt an på hvor mye du "sliter" på de. Man kan kjøpe via ebay og da kan du velge forskjellige pakker med ca 20 tattoos for under 100kr. Burde prøves.

 

Bucket list

  • 11.10.2016 - 10:56

1. Oppleve jul og nyttår i New York
2. Se nordlys
3. Tomorrowland festivalen
4. Bo i utlandet en periode. 
5. Dra til Rio og se på karneval Mardi Gras
6. Gå under en blomster tunnel i Japan. 
7. Designe noe, lage et eget blad/magasin
8. Dra på safari. 
9. Sove på et hotel under vann
10. Ri på stranden.
11. Ha et walk-in closet
12. Holde en løveunge.
13. Skrive et brev til meg selv og åpne det om 10 år. 
14. Dra på et Victorias Secret fashion show. 
15. Dra til Las Vegas med mine beste venninner. 
16. Hoppe i fallskjerm eller luftballong i Cape Town

 

Cravings

  • 10.10.2016 - 13:38

Jeg er en shopaholic dessverre. Jeg liker å kjøpe klær, her i Norge kan jeg si at utvalget er begrenset. I det siste har jeg følt meg veldig komfortabel i litt daffe klær hvis man kan si det. Jeg har samlet mine favoritt plagg som står øverst på min shoppingliste nå. Jeg har også litt interiør anbefalinger. Jeg vil gjerne vise dere flere av mine favoritt outfits
 

October outfit

  • 07.10.2016 - 12:17

På onsdag hadde jeg frisørtime hos Sine på Påhåret i Vika. Hun er flink og tar ikke så alt for mye betalt. Jeg er egentlig brunette, men har farget håret blondt i litt over ett år nå. Jeg kan si at håret mitt har blitt litt slitt, fordi det er en farge som må farges ofte. Jeg elsker følelsen av å gå ut av frisør salongen fresh og ny. Denne gangen ble håret en litt mørkere grå tone. 

Sko / Sverige                         Jeans / BikBok                                Bomber / Zara                         Trefoil Cap / Adidas                     Svart Langhals / ONLY

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no