hits

Salma i mitt hjerte

  • 29.08.2016 - 20:07

Er det en ting du alltid kan være kreativ og sunn med så er det Salma laksen. Jeg var nettopp å fylte opp fryseren min med laks og salma. Jeg elsker det, og måtte finne ut mer. Har du vært innom salma.no? Der ligger det faktisk en god del herlige oppskrifter. Jeg har prøvd noen og det er ikke så vanskelige som det ser ut. Jeg har plukket ut noen favoritter. Helt topp om man skal ha gjester på besøk. Salma med Creme Fraiche og Mango Chutney er en anbefaling.Ble du sulten nå, hvilken rett fristet deg mest?

 

VESKEDILLA

  • 11.08.2016 - 17:27

Jeg har noen vesker som jeg virkelig vil anbefale. Det kommer kanskje ikke som et sjokk at disse er blant mine mange favoritter.

YSL  Saint Laurent Classic Monogram Tassel Satchel


Prada Black Saffiano

 

Spell Designs - Antique bag

Hermes Birkin

 

Saint Laurent Sac du jour

DU HAR GODT AV EGNE TRADISJONER

  • 10.08.2016 - 03:30

For 5-gang er det tid for London. I Høst/Vinter sesongen er det en tradisjon, hvor jeg og venner drar til London for å få en perfekt start på det nye året. Selvførgelig skal vi ikke glemme selveste Januarsalget. Gale kvinner som brenner etter å bruke opp de siste kronene. Vi snakker langhelg. Jeg tror alle har litt godt av å lage sine egne tradisjon som man holder hvert år, så har man noe å se fram til. Er veldig deilig at London ikke er så langt unna, Ryanair har jo veldig billige billetter.


Har du vært i London?
 

NOE Å HUSKE PÅ I SOMMER

  • 09.08.2016 - 16:04

Jeg vil bringe opp et tema igjen, som jeg skrev for en stund tilbake. Jeg var i Barcelona i fjor sommer, jeg som er så glad i dyr var innom Zooen en tur. Du kan tro hvor mange forskjellige dyr det var der, men jeg ble faktisk trist av å gå rundt i parken. Jeg synes ikke det er greit når noen av verdens raskeste dyr, lever i så små bur. De kan umulig få løpt mye på de arealene de har. Når vi snakker om raske rovdyr som er bygd for å løp flere km om dagen, finnes det også de som faktisk overlever bedre i en sanctuary/zoo hvor de kan få mat og oppfølging. Likevel er jeg usikker på det hele. Det er ganske lett å se om dyrene trives eller ikke.

Jeg ble stående en stund når jeg så denne firebente. Gå fram og tilbake, samme runde, samme sti, minutt etter minutt.. du kan tro den var stressa?


 

BARE VÆRT HJEMME I FERIEN, MEN JEG SKAL IKKE KLAGE

  • 05.08.2016 - 17:03

I Sommeren har jeg bare vært hjemme i Oslo og en liten tur på hytta, men jeg skal ikke klage.

Så klart man blir litt sjalu når man ser alle disse bildene av folk som ligger på stranda, med herlige temperaturer og palmer så langt øyet kan se. Jeg elsker å reise og jeg er en svært spontan person. Selvom jeg ikke har vært på noen reiser i hele sommer så skal jeg ikke klage! Jeg har reist utrolig mye før i år og mange av reisene av vært veldig tilfeldig. Grunnen til at jeg faktisk har hatt muligheten til å reise så mye er fordi jeg har sluppet å betale for oppholdet. Jeg har vært heldig å bo hos venner som har hus/hytte i utlandet. I sommer har jeg prioritert flytting og brukt min tid på å tilpasse meg mitt nye hjem.

Her er en liste over hvor jeg har reiste i år:

OKTOBER: RHODOS

DESEMBER: SINGAPORE & BALI

JANUAR: LONDON

MARS: ALICANTE / SPANIA

APRIL: SICILIA / ITALIA

SEPTEMBER: LONDON (en liten helgetur er bestilt)  

 

APARTMENT TOUR

  • 03.08.2016 - 13:30

 

Det er ikke lett å skulle vite hvordan man skal/kan dekorere en leilighet man ikke fult eier. Jeg har jobbet mye med leiligheten i det siste og jeg trives nå bedre og bedre for hver dag. Jeg tenkte det var en god ide og vise dere noen kreative metoder for hvordan jeg har dekorert min leilighet. I går var min første relaunch av min nye youtube kanal. Jeg elsker å være kreativ og har en stor lidenskap for grafisk design. Jeg har lenge lovet dere en videoblogg, så her kommer den endelig. Jeg håper du ble inspirert og vil følge meg videre. Legg gjerne en kommentar på hva du vil se i neste video.   


 


 


 


 


 


 


 


 

EN MIDDAG MED MYE NÆRING

  • 02.08.2016 - 14:14

Jeg er veldig glad i å lage salater. Det er enkelt og man kan velge akkurat hva man ønsker og en kan blande etter behov. Jeg skal vise dere min favoritt.

I denne salaten har jeg valgt de mest næringsrike ingrediensene:

Kikerter

Bønner

Quinoa

Røde og grønne linser

Trippel Salat med Ruccola

Tomater, Agurk, Avocado

Tunfisk

Fetaost

Topping: Walnøtter, Pinjekjerner/solsikkefrø

Dressing: Kremet Balsamico med olje, salt, pepper og litt agave sirup/honning.

Om salaten ikke er nok, kan man lage seg noe ved siden av. Min favoritt er ørret eller lakseburger

Kok opp quinoa, bønner og linser. Mix det sammen og la deg avkjøle seg før du blander i resten av salaten.

Enjoy!

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no