Hva skal jeg i sommer?

  • 29.06.2017 - 15:53

Nå som det er ferie og sommer for oss mange studenter så er jeg veldig interessert i og høre dine planer. Skal du et spesielt sted eller er det en favoritt plass du elsker å være. Kanskje du har noen anbefalinger for hvor man kan reise og hva man kan gjøre. Jeg vil gjerne høre.Jeg er en ganske så spontan person og hadde egentlig ikke planlagt å reise noe særlig i sommer, men så ble det litt alikevel. Jeg har ikke lagt planer hele sommeren, fordi jeg også skal jobbe litt, men det er noe jeg bare gleder meg så utrolig mye til.

 

Barcelona

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker den byen her. Den har alt. Byliv, strand, shopping og u name it. Jeg skal reise ned med familien en tur som har leid en leilighet der nede i litt over 10 dager og jeg skal ha med meg Stine. Dette er vel femte gang jeg reiser hit og jeg blir aldri lei.
 

 

Tomorrowland - Belgia

Ok folkens, jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte å få tak i billetter. Tomorrowland er et av verdens største musikkfestivaler. Jeg og noen friends har alltid hatt lyst til å dra hit men vi har aldri hatt tid til å følge med på billettene. Det er litt styr og man må registrere seg for å i det hele tatt kunne kjøpe billetter, også er det vel 2-3 ganger billettene blir sluppet i forskjellige omganger. Rundt 180 0000 billetter blir utsolgt på under 30min og min lykke kom ikke igjennom her. Etter noen uker fikk jeg mail om at jeg hadde rykket frem i køen for de billettene som hadde blitt avbestilt osv og jeg ble veldig sjokkert. Her fikk jeg kjøpe maks 4 billetter, og det gjorde jeg selvførgelig, så nå er gjengen ganske klar for å si det sånn. Jeg gleder meg masse. Jeg kan gjerne skrive et lengre innlegg hvis dere har noe spørsmål angående turen min hit i forhold til transport, opphold og pris osv.Tomorrowland 2012 Day 3


Amsterdam

Etter festivalen i belgia så tar det ca 2 timer bare med tog til Amster. Derfor foreslo jeg at vi kunne ta fly hjem derfra isteden. Har aldri vært der og har alltid hatt veldig lyst til å se denne byen så det blir gøy. 

 

Findings festivalen

Var her i fjor og når man bor i Oslo så er det alltid gøy å være med.

 

Outfit of the week

  • 09.06.2017 - 22:40

Hei dere, i det siste har det ikke vært veldig solfylt her i hovedstaden. Jeg hører det går rykter om at neste uke blir bra. Jeg er endelig ferdig med eksamen og har herved sommerferie. Litt rart men veldig deilig å kunne ha tid til å gjøre andre ting. Det er først nå jeg egentlig forstår at klesskapet mitt har et stort behov for sommerklær. Jeg har alt for mye vinterklær nettopp fordi det er det jeg bruker mest. Skulle ønske sommeren var enda lenger.

 


 

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits