hits

MIN TRENINGSMOTIVASJON

  • 23.01.2018 - 19:43

Treningsklær gir meg motivasjon. Klær med stretchy mykt stoff som effektivt bekjemper fukt. Her er noe av de merkene jeg bruker. Er veldig glad i tights med fresh mønster og farger, men har også vanlig sorte. De tightsene her er strategisk formet for å få frem formene dine på best mulig måte, laget i et komfortabelt materiale som ikke er gjennomsiktig. Jeg er på utkikk etter mer treningstøy med god kvalitet, så jeg vil veldig gjerne høre hva du anbefaler. Det er lite jeg kjenner til der ute når det er så mye å velge mellom.

Mine siste innkjøp

  • 26.09.2017 - 00:00

Tenkte jeg ville vise dere mine siste innkjøp. Jeg er veldig glad i klær, spesielt nettshopping da går det unna. Det er så mye lettere å sjekke og sammenligne de forskjellige klærne før man kjøper og det liker jeg. I tillegg kan man finne noe litt unikt som kanskje ikke finnes her i Norge. Det eneste negative er man ikke får prøvd klærne så her må man bare ta en sjanse. Jeg har noen favoritt nettsider hvor jeg kjøper klær. Gleder meg så mye til å prøve når det kommer frem. 

Har du noen nettsider innen mote og klær du anbefaler?

Outfit of the week

  • 09.06.2017 - 22:40

Hei dere, i det siste har det ikke vært veldig solfylt her i hovedstaden. Jeg hører det går rykter om at neste uke blir bra. Jeg er endelig ferdig med eksamen og har herved sommerferie. Litt rart men veldig deilig å kunne ha tid til å gjøre andre ting. Det er først nå jeg egentlig forstår at klesskapet mitt har et stort behov for sommerklær. Jeg har alt for mye vinterklær nettopp fordi det er det jeg bruker mest. Skulle ønske sommeren var enda lenger.

 


 

First snowfall of the year

  • 15.01.2017 - 14:43

På fredag 7. Januar falt snøen for første gang i det nye året. Snøen kom sent i år. Jeg som synes snø er noe av det beste med vintertiden så mener jeg at når det først er kaldt, kan det like godt snø og da helst mye. Det er så utrolig fint å ta bilder ute når det er så hvitt. Tok meg en tur på Aker Brygge, her har de virkelig gjennomført julepyntinga med juletrær og julelys i alle kroker og kryss. Selv om jeg elsker sommer og varme så synes jeg Norge har sin sjarm med alle årstidene. Jeg tror man vil bli lei om det skulle vært sommer hele året?  

October outfit

  • 07.10.2016 - 12:17

På onsdag hadde jeg frisørtime hos Sine på Påhåret i Vika. Hun er flink og tar ikke så alt for mye betalt. Jeg er egentlig brunette, men har farget håret blondt i litt over ett år nå. Jeg kan si at håret mitt har blitt litt slitt, fordi det er en farge som må farges ofte. Jeg elsker følelsen av å gå ut av frisør salongen fresh og ny. Denne gangen ble håret en litt mørkere grå tone. 

Sko / Sverige                         Jeans / BikBok                                Bomber / Zara                         Trefoil Cap / Adidas                     Svart Langhals / ONLY

VESKEDILLA

  • 11.08.2016 - 17:27

Jeg har noen vesker som jeg virkelig vil anbefale. Det kommer kanskje ikke som et sjokk at disse er blant mine mange favoritter.

YSL  Saint Laurent Classic Monogram Tassel Satchel


Prada Black Saffiano

 

Spell Designs - Antique bag

Hermes Birkin

 

Saint Laurent Sac du jour

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no