God morgen

  • 08.10.2017 - 12:44

Det er søndag morgen og jeg føler meg full av energi. I helgen har jeg tatt det veldig med ro. På fredag var jeg i sentrum for å sjekke litt butikker. Senere fikk jeg besøk av noen venninner før vi tok et liten kveldstur på en bar her på løkka. Det ble ikke veldig sent så jeg fikk sovet godt og lenge. Tenkte bare å si hei før jeg stikker på trening nå. Det er så deilig, jeg pleier alltid å løpe i ca 40min + litt styrke etterpå. Tøye i 10min før jeg tar dampbad og dusjer. Har ikke vært så flink denne uken. Neste uke blir også en travel uke. Ikke noe høstferie på meg, skulle egentlig til København men det måtte jeg droppe. Uansett ha en fin fin søndag.

Uken som gikk

  • 25.09.2017 - 22:02

      

Sorry for at jeg ikke har fått skrevet noe før nå. Det har skjedd mye i uken som gikk, tenkte derfor å gi dere en liten update. 

Mandag: Var på skolen og jobbet hjemme videre med inspirasjon til nye bilder og blogg innlegg

Tirsdag: Planlegge møter og skolearbeid

Onsdag: Photoshoot 

Torsdag: En utrolig lang dag med skole fra 09 - 15 også jobb etterpå. Var hjemme rundt 22 på kvelden. 

Fredag: Fors hos noen venner og vi dro en liten tur ut på Jeger. 

Lørdag: Hadde besøk av noen kompiser. Vi ble til slutt 8 stykker noe som egentlig er litt mye i den lille leiligheten min, men vi koste oss masse og dro ut senere.

Søndag: Tenke å få med meg litt av markedsdagene som var i helgen. Møtte en vennine og vi så litt rundt på Løkka hvor det var masse boder med utrolig mye forskjellig god mat. Det var mye gode deals på klær og fikk selvførgelig med oss noen godbiter. Det var et stort vintage klessalg/loppemarked som vi dro på. Etter det møtte vi noen flere og spiste mat sammen. Så på film og spilte litt kortspill ut kvelden♥

        

Hva har du gjort?

 

Hvorfor sluttet jeg med vippe extensions?

  • 17.09.2017 - 18:28

Jeg har brukt vippe extensions i over 2 år.

Nå er det lenge siden jeg hadde vippe extensions. Jeg startet med å sette på et klassisk sett og derfra ville jeg bare ha mer og mer. Tilslutt gikk jeg til fult sett med nye volum vipper for 2300kr, deretter er det 1000kr for påfyll hver måned, noe som er det meste man kan sette på. Jeg har vært hos Eger Skin Clinic, Lashes by Kasja og Eclat Studio som er flinke her i Oslo. Jeg har alltid gått til steder som spesialiserer seg for dette, og ja det er dyrt men når det gjelder vipper må det være det. Jeg har sett så mange forferdelige bilder av folk som har dratt til billige steder og fått ødelagt vippene sine totalt.

Det var når jeg flyttet til egen studentleilighet hvor jeg forsto at økonomien ikke strakk til som student, men det var ikke eneste grunnen. Jeg brukte veldig lite sminke når jeg hadde disse vippene noe som gjorde at jeg sparte mye tid så selvførgelig hadde det sine fordeler, men det kom til et punkt hvor jeg forstå at det var ikke verdt det. Det å gå rundt konstant med så flagrende vipper var ikke alltid like komfortabelt. Det var enkelte ganger jeg følte meg veldig "over sminket" i situasjoner der det ikke passet seg i det hele tatt. Jeg husker jeg fikk utrolig mange spørsmål av folk som spurte om de var ekte osv noe noe som ble litt flaut etterhvert. Følelsen å våkne tidlig om morningen fresh og ferdig sminket når man egentlig  føler seg forferdelig trøtt, var utrolig deilig men ærlig så trivdes jeg like godt uten og har egentlig aldri vært redd for å vise meg usminket. Bildene er fra 1.mai 2016 

Spør meg gjerne om du har noen spørsmål.

Instagram profiler du burde sjekke ut

  • 15.09.2017 - 12:49

Her er mine favoritt Instagram profiler. Jeg liker veldig godt disse fordi de følger en stil og virkelig fullfører temaet, man kan se hvor mye tid de faktisk bruker på bildene sine for å få de til å matche noe som lager et helt spesielt og unikt visuelt uttrykk. Jeg blir veldig inspirert til å lage min egen stil, men det kan være vanskelig å ta bilder som har akkurat riktig motiv, lys og farger i forhold til hverandre.

@Carlycristman

   

 

@Tashietinks

 

@Evelina

   

 

@Kalelkitten

    

 

 

En ny omvending

  • 13.09.2017 - 14:16

Det er over 1 år siden jeg flyttet til min lille studentleilighet på Løkka. Her har jeg treningssenter 5min unna og jeg har virkelig begynt å like å trene. Jeg har begynt å trene hvertfall 3 ganger i uka. Det er selvførgelig forskjellig fra uke til uke. Jeg er ikke så glad i styrketrening men jeg har noen øvelser jeg pleier å gjøre. Jeg liker best å løpe. Da kan jeg se på serier eller se på musikkvideoer i mens og da kan 1 time gå ganske fort. Det er så sykt deilig å bare kjenne at man bruker energien og tankene får løpe fritt. Jeg vet det for mange er vanskelig å finne inspirasjonen til å trene. Jeg merket det i starten også, men det er utrolig mye lettere når man har studioet så nærme. Trening for meg har nå blitt en vane og jeg er faktisk litt avhengig fordi det får meg til å følge meg så bra.

Ikke minst har jeg også begynt å tenke mye mer på kosthold og hva jeg putter i kroppen. Slik blir det når man selv har ansvaret for matlagingen. Etter denne forandringen i livsstilen min har jeg merket at flere ting har endret seg, og det har vært en utfordring og tilpasse seg.

Jeg spiser veldig sunt, mindre men oftere. Treningen gjør at jeg bruker energi og blir ofte fort trøtt. Da jeg bodde hjemme var jeg på byen ofte og ble aldri trøtt. Jeg kunne være ute til kl 05 uten problem. Nå blir jeg trøtt bare klokken er 23, og ikke nok med det så tåler jeg alkohol svært lite enn før. Det har skjedd flere ganger at det har blitt så ille at jeg bare har dratt hjem fra selskaper jeg har gledet meg til. En annen gang så hadde jeg betalt penger for en konsert og endte med å dra hjem. Jeg blir ikke dårlig men bare utmattet. Nå sier jo jeg aldri nei til å være sosial heller så kanskje jeg bare må ta litt tak i meg selv å vurdere situasjonen. Jeg har hvert fall lært at hvis jeg vet jeg skal ut og det blir sent. Må jeg ha fått nok søvn og spise ordentlig. Jeg har så lyst til å være på topp og være der for de jeg bryr meg om. 

Å selge seg selv på kortest mulig tid

  • 13.09.2017 - 11:06

God morgen folkens jeg vil fortelle dere litt om opplevelsen min i går. Jeg har vært på mange intervjuer også i store grupper når det gjelder å få jobb. Jeg er ganske komfortabel når det gjelder intervju men gruppeintervjuer for meg er noe helt annet. Jeg har vært på gruppeintervju hos Espresso house, Starbucks, Body shop osv. Da har vi vært ca 30 stykker hvor vi alle skal stå i en stor ring og presentere oss selv, egentlig selge oss selv på kortest mulig tid til arbeidsgiveren. Jeg synes det blir med engang veldig upersonlig og overfladisk med det første, men når det er såpass mange søkere så kan jeg forstå hvorfor de gjør det på denne måten. Vi ble delt inn i grupper og fikk en "case" et rollespill hvor vi skulle selge produktet deres på Engelsk haha. Sjansen er størst for å ikke få jobben når det er så mange mennesker så her må man bare prøve å skille seg ut. Nå er jo jeg en person som ikke er så glad i å skryte av meg selv foran masse mennesker, så jeg vet ikke om gruppeintervjuer er noe for meg. Jeg vil gjerne høre din mening. 

Matilde Matison

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits